On ollut hiljaista näiden mun nettijuttujeni kanssa lähiaikoina. Viime viesti ML:n vieraskirjassa on viikon alusta, ja olen viivytellyt uusien Kapustan sivujen kanssa jo monta viikkoa, vaikka lupailiin Tialle, Riikalle, Erikille ja Anniinalle laittavani ne pian. En oikeasti osaa kertoa tälle mitään pätevää syytä. >__<

Äiti latasi sen Husky Rescuen "Ghost is not real"-CD:n mun MP3:een ja olen sitä nyt tässä kuunnellut. Todella hyvä levy se on. Kannattaa ostaa. Sitten suosittelen myös Von Hertzen Brothersin "Approad":ia, Marjo Leinosta & Viranomaisia jne.. Kaikkea mitä sain lahjaksi.

Kissavaapikset on jo viikon ikäisiä. Kovin pulleita ja hassun näköisiä ovat. Laittaisin tähän kuvan, jos koneeni olisi siihen kyvykäs muttakun ei ole. Silmät noilla hömelöillä aukeaa viikon sisällä. Emo on kyllä niin mallikelpoinen että ihan kadehdin vauvojansa.

Lähden tästä kahdentoista maissa Sinelliin etsiskelemään tämän vuoden uutuus-Schleichejä joita en saanut tilattua lahjakas.fi:stä. Mähän nimittäin kerään niitä. Hevosia on lähelle 60 kappaletta plus kaiken maailman ylimääräiset tarvikkeet talleista harjoihin. Kaikki sukulaiset jaksaa ihmetellä miten noin iso tyttö vielä leikkii. Kaikki muut lelut on tosin viety kirppikselle jo vuosia sitten.

Vaihdoin nenäkorua. Oikeastaan se on korvakoru enkä olisi vielä saanut vaihtaa mutta kun edellinen pomppasi pois reiästä jos vähänkin nyrpisti nenäänsä. Ja se oli se ensikoru, ettäh... Jos ajattelitte nenäkorun ottamista, sanonpa vaan että todella hyvin paranee eikä ottaminenkaan satu paljoa, mutta laastareita menee kun se pitää laittaa yöksi laastarilla kiinni. Tähän toiseen koruun sain laitettua takaosan kiinni, vaikka sekään ei ole se mikä siihen kuuluisi.