Viimeinen pääsiäislomapäivä. Meidän eräs Piia -niminen ranskalainen tuttu poikansa Felixin kanssa olivat juuri käymässä. Sain synttärilahjaksi ranskalaisia karkkeja(karkkilakko murtuu väkisin) ja käsin tehdyn rannekorun. Rannekorun värit on vähän hassut(valkoinen, pinkki, vihreä) mutta muuten se on mukava. Pitäähän sitä silti pitää, kun kerran sain. Kalliskin se taisi olla. No juu.

Meillä on ananas. Mun mielestä ananakset on jotenkin kauhean taiteellisia, joten oli pakko ottaa siitä kuvia yhdessä eri esineiden kanssa. Sitten mieleeni pompahti joskus ala-asteella keksitty juttu, Alaston ananas. En muista enää mikä se alun perin oli, mutta sopii hyvin ottamani kuvasarjan nimeksi. Ainoa mikä harmittaa, on se ettei eräs samppanjalasi näy kunnolla vaaleaa taustaa vasten ja kuva meni pieleen. Eikä kissa suostunut istumaan ananaksen vieressä. Ja keltainen pöytäliina on ärsyttävän ryppyinen.

Sain eilen todella mielikuvituksellisia synttärilahjoja. Kumpikin sukulaisporukka antoi puuvärit. Ne olivat jopa samaa merkkiä(Derwent), paitsi että toiset tavalliset ja toiset vesiliukoiset. Olin toivonut niitä, mutta en odottanut saavani kaksia. Mutta nyt ei kyllä tule pitkään aikaan pulaa välineistä. Ellen sitten keksi tehdä 10x10 metristä taideteosta musteella ja öljyväreillä. En tosin usko tekeväni sitä, joten ei ole mitään hätää.